We begrijpen dat keuzevrijheid en flexibiliteit belangrijk zijn. Ons netwerk wordt beheerd door KPN NetwerkNL. Dit is een open netwerk, wat betekent dat verschillende aanbieders hun diensten aanbieden op dit netwerk. Een aantal van deze aanbieders zie je onderstaand. Voor het volledige overzicht én meer informatie over KPN NetwerkNL kun je kijken op www.kpnnetwerk.nl/providers/

Zodra de glasvezelaansluiting door ons gerealiseerd is én het netwerk is geactiveerd door KPN NetwerkNL, is het mogelijk om een abonnement bij een serviceprovider af te sluiten.

Wij houden je op de hoogte van wanneer het netwerk is geactiveerd. Door tijdige communicatie van ons met KPN, zullen we ons inspannen om het activeren door KPN zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.

De providers bieden abonnementen aan die passen bij je persoonlijke situatie, met in ieder geval snel en stabiel internet, interactieve televisie met zeer goede beeldkwaliteit en betrouwbare telefonie. Een abonnement sluit je rechtstreeks met hen af. We raden je aan om je tijdig te oriënteren om diverse mogelijkheden te bekijken.