Corona update

De recente ontwikkelingen m.b.t. het Corona virus kunnen helaas gevolgen hebben voor de planning van de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Amstelveen. Afhankelijk van hoe deze crisis zich verder ontwikkelt, hopen wij binnenkort concreter te kunnen zijn over de (aangepaste) planning. Uiteraard proberen wij de vertraging zo beperkt mogelijk te houden.

Het schouwen van woningen zal in ieder geval wat opschuiven omdat wij hier niet in april mee kunnen starten. Alle voorbereidingen achter de schermen gaan (waar mogelijk en indien verantwoord) gewoon door.

De informatiebijeenkomst die gepland stond op 30 maart a.s. in Dorpshuis De Nesse komt te vervallen. Zodra een nieuwe datum is vastgesteld, communiceren we dit.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@getnet.nl